Диамантени гоблени


Категория

Тагове

Изчисти

Показване на 1-12 резултата от общо 1040

Нашите диамантени гоблени носят емоции, вдъхновение и релакс на прекрасните хора, които ги изработват! Тук ще намерите невероятно количество налични модели с голямо разнообразие от картини в различен размер.

 

Защо диамантени гоблени са предпочитани напоследък

Защото гоблените за лепене или както още им казват, елмазени гоблени, са чудесна алтернатива на стандартните гоблени. В завършен вид красят дома ви по един по-модерен начин, с актуална визия и на по-ниска цена! Изработват се малко по-лесно и по-бързо от гоблените за шиене и има помощни аксесоари, които улесняват процеса на лепене.

Диамантен гоблен е подходящ и за подарък на ваши близки и приятели, а те ще ви бъдат изключително благодарни!

 

Видове диамантени гоблени

Диамантените гоблени се делят обикновено на модели с пълно и с частично облепване. Цената им зависи както от този фактор, така и от техния размер. Най-търсеният размер е 30/40 см. Също така, имаме и детски диамантени гоблени. Оттук може да си изберете диамантен гоблен в някоя от най-търсените ни подкатегории, според картината, която изобразяват:

 

 

 

Защо да поръчате от онлайн магазин Goblenizavsichki.com

Стараем се да предложим най-високо ниво на обслужване и само качествени модели. Натрупахме сериозен опит, добре познаваме българския пазар на съвременни гоблени и знаем какво харесвате. Независимо откъде Ви е нужен диамантен гоблен, а вие сте в София, Варна, Бургас, Пловдив, Плевен, Стара Загора, Русе или всяка друга точка на страната, ние сме онлайн за Вас и Ви очакваме!

 

Изберете и поръчайте от нашите диамантени гоблени с бърза доставка от Goblenizavsichki.com още сега!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.