Диамантени гоблени


Категория

Тагове

Изчисти

Показване на 1-12 резултата от общо 1009

Нашите диамантени гоблени носят емоции, вдъхновение и релакс на прекрасните хора, които ги изработват! Тук ще намерите невероятно количество налични модели с голямо разнообразие от картини в различен размер.

 

Защо диамантените гоблени са предпочитани напоследък

Защото гоблените за лепене или както още им казват, елмазени гоблени, са чудесна алтернатива на стандартните гоблени. В завършен вид красят дома ви по един по-модерен начин, с актуална визия и на по-ниска цена! Изработват се малко по-лесно и по-бързо от гоблените за шиене и има помощни аксесоари, които улесняват процеса на лепене.

Диамантен гоблен е подходящ и за подарък на ваши близки и приятели, а те ще ви бъдат изключително благодарни!

 

Видове гоблени с диамантчета

Диамантените гоблени се делят обикновено на модели с пълно и с частично облепване. Цената им зависи както от този фактор, така и от техния размер. Най-търсеният размер е 30/40 см. Също така, имаме и детски диамантени гоблени. Оттук може да си изберете диамантен гоблен в някоя от най-търсените ни подкатегории, според картината, която изобразяват:

 

  • Диамантени гоблени с Пейзажи;
  • модели с Цветя;
  • модели с Животни;
  • гоблени с Религия;
  • модели с различни видове Мандала и др.

 

Как се изработват

Диамантените гоблени са малко по-лесна алтарнатива на традиционните гоблени със шиене. В същото време, в готов вид имат релефна и по-реалистична визия, поради материалите, с които се изработват. Изработката е посредством залепване на малки пластмасови "диамантчета" с различна форма. Лепят се подходяща, включена в комплекта пинсета. В кутията обикновено има и други помощни аксесоари, с които си помагате за по-качествено редене, лепене и ви спестяват време.

Преди да започнете да лепите е нужно да отлепите една малка повърхност от защитното фолио, а не цялото. Това е за да не ви се залепва излишно останалата част по ръцете, да не залепват боклучета и да не съхне лепилото.

Разбира се, имате схема, по която лесно следвате инструкцията на кой позиция какъв цвят да залепите.

 

Завършен вид на вашия диамантен гоблен

Диамантените гоблени засияват, след като са готови и остава само една финална щриха - да ги прикрепите към подходяща и тематична рамка за гоблен и да ги закачите на предвиденото място в стаята. Следващата стъпка е да ги снимате, по желание да ни изпратите снимка и да се хвалите на близки и приятели с красотата, която сами сте изработили.

 

Защо да поръчате от онлайн магазин Goblenizavsichki.com

Стараем се да предложим най-високо ниво на обслужване и само качествени модели. Натрупахме сериозен опит, добре познаваме българския пазар на съвременни гоблени и знаем какво харесвате. Независимо откъде Ви е нужен диамантен гоблен, а вие сте в София, Варна, Бургас, Пловдив, Плевен, Стара Загора, Русе или всяка друга точка на страната, ние сме онлайн за Вас и Ви очакваме!

 

Изберете и поръчайте от нашите диамантени гоблени с бърза доставка от Goblenizavsichki.com още сега!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.