Рисуване по номера


Категория

Тагове

Изчисти

Показване на 1-12 резултата от общо 79

Търсите ли интересен и разпускащ начин да изразите своята креативност?

 

Рисуване по номера е забавно хоби, което Ви дава възможност да сътворите уникални арт произведения, без да е необходимо да сте умел художник. С него просто следвате числата на платното, за да попълните съответните области с конкретните цветове. Това е страхотен начин да разпуснете и да си отдъхнете след дълъг ден, а на финала да се гордеете и да се любувате на готовия продукт.

Не са Ви необходими никакви умения, за да се насладите на арт хоби рисуване по номера. Всяка картина за рисуване по номера съдържа всичко необходимо, за да разгърнете вътрешния артист във Вас и да създадете неповторима творба, която е персонализирана според Вашия вкус и интереси.

 

Какво има в комплекта за рисуване по номера

Има всичко необходимо за един завършен продукт за декорация. Вътре ще откриете висококачествено платно с различни опции за размер, комплект бои, четки. Някои модели дори имат и дървен профил за рамка. Наличието на рамка е упоменато в описанието на продукта.

 

Видове картини за рисуване по номера

  • Картини с цветя и слънчогледи;
  • Картини с коне, лъвове, кучета, котета и други животни;
  • Картини с пейзажи и натюрморт;
  • Рисуване по номера с детски картини и герои;
  • Картини с мандала и други завладяващи теми.

 

Защо е полезно да рисувате по номера

Рисуване на картини по номера е чудесен начин да се отпуснете и да освободите вътрешния художник в себе си:

 

Облекчаване на стреса: Рисуване по номера е релаксиращо занимание, помага за намаляване на стреса, тревожността и безпокойството. Създава фокус и насърчава вниманието.

Творчество:
То е форма на себеизразяване, можете да изберете тема или сцена, която намирате за лично значима или интересна, и да създадете своя собствена интерпретация за нея.

Учебен опит:
Това е чудесен начин да развиете и подобрите своите художествени умения.

 

Едно от страхотните неща при рисуването по числа е, че е подходящо за хора от всички възрасти и нива на умения. НезависимоБез значение дали сте неопитен или изкусен художник, можете да намерите комплект за рисуване по номера, който е подходящ за Вас, а също и варианти, създадени за Вашето дете. Комплектите се предлагат в разнообразни размери и нива на трудност, така че можете да се спрете на този, който отговаря на Вашите нужди и интереси.

 

Защо да поръчате от онлайн магазин Goblenizavsichki.com

Вярваме, че изкуството и творческите хобита трябва да бъдат достъпни за всички. Обичаме нашите клиенти да се вълнуват от новите си арт проекти!

 

Споделете ни своя шедьовър, подарете го или го рамкирайте. Той ще бъде добър спомен за цял живот и идеално допълнение към Вашата стена! Нещо, което не само Вие, но и всеки друг ще оцени подобаващо.

 

Нека забавлението никога не спира!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.