Кола Thunderbolt

Модел:
399-02
Наличност:
В наличност

3D модел за сглобяване от картон:
Размери:16,5 см
Материал: Многослоен картон
Ниво на сложност: 1 от 5 ( най-ниска)
Възраст: 5+
Брой части: 32

Любими

12.00 лв.

Описание

Автомобил, модел за сглобяване

Модел-играчка. След сглобяване автомобилчето е готово и подходяща за игра!

Автомобилчето има всички признаци на играчка и можете да си го сглобите сами. Колелата на колата се въртят, възможно е да се постави някой на седалката. Дизайнът на автомобила е направен в спортния стил от началото на ХХ век. По това време в производството на автомобили са били широко използвани дървени части. Въпреки факта, че в някои градове за автомобили все още не са чували, дори и тогава е имало истински автомобилни състезания. Производителите на автомобили се надпреварвали да създадат по-безопасна и по-бърза кола. Било е впечатляващо събитие и зрелище! Днес щастливият собственик на две от тези автомобилчета  с различни цветове, може дори сам да си организира състезания с атомобили от зората на автомобилните надпревари!

Всички части са изработени от картон с дебелина 1,5- 2 мм. При сглобяване на колелата се използват пластмасови втулки, а гумите са изработени от пяна, подобна на гума. Всичко, от което се нуждаете, е в комплекта.

Моделът има две разновидности – в червен и син цвят.

Много лесен за сглобяване модел. Развива фината моторика и пространственото мислене у децата.

Без ножица и лепило!

За да се сглоби моделът, не са необходими режещи инструменти или лепило. Детайлите на модела са предварително изрязани и просто трябва да ги извадите от листа картон и да ги сглобите.

Характеристики на оформлението – високо качество на изпълнение, традиционно  за продуктите, произведени от тази серия. Всички детайли са отлично изрязани. Частите изключително леко се изваждат от основата и са готови за сглобяване. Местата на сгъване предварително са обозначени с прорези и картонът се огъва само в една посока.

Поетапната работа и сглобките е подробно описана и илюстрирана в схемите от инструкциите, които показват целия процес на сглобяване до най-малките подробности. Всеки детайл има свой собствен номер и е лесен за намиране. Процесът на сглобяване ще се хареса на всеки, независимо от възрастта.

Моделът е изработен от от многослоен картон, с дебелина 1,5 -2мм. с двустранен, пълноцветен печат и релеф.

Facebook коментари

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.